Friday, August 24, 2012

3 võitu

Selle nädala võib nüüd lugeda kordaläinuks. Eilsest alates olen ametlikult tudeng, saime kätte oma uhked paraadvormid ning loa kasutada e-lugerit.

Tore jah, kui saadetakse e-mail selle kohta, et mind on TÜsse immatrikuleeritud. Kahju aga, et de jure ja de facto olukorrad niivõrd palju erinevad. 1.septembril ma ilmselt kooliuksest sisse ei marsi. Tunne olla tudeng on aga siiski hea.

Vormid väljas kämiseks, mis meid teistest väeosadest eristavad, jagati samuti kätte. Tegelikult on need ikka.                                                                                               üpris uhked ning sooviks nendega juba muuseumi või korvpalli vaatama minna.

Suurim võit saabus aga kõige viimasena, nimelt luba kasutada raamatute lugemiseks oma e-lugerit. Kapp oli juba loetud ja veel lugemata raamatutest suht umbes. Võtmeroll loa saamisel oli meie rühmaesindajal madrus Kärril, kes tegi täpselt seda, milleks me ta etteotsa valisime, ehk siis esindas oma rühma huve kõrgemate ülemuste juures. Siiamaani on temast palju kasu olnud: nii mõnigi kogu rühma puudutav probleem on leidnud lahenduse tänu tema oskuslikule ja eelkõige pädevale läbirääkimisoskusele. Tegemist ju ikkagi juristiga.

Seega võib selle töönädala lugeda õnnestunuks. Samas ootab meid väljas juba kurjakuulutav välilaagriks pakitud MAN ning lootusest, et me seal ehk vana kasarmu katuse all magada saame, pole järel vähimatki. Ees ootab aga veel üks puhkepäev enne kui me jälle metsa kolime.

No comments:

Post a Comment